Duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid is een thema waar veel over wordt gesproken. Het is een beleid waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en omstandigheden van de medewerkers in de verschillende levens- en loopbaanfasen. Het is de mate waarin onze collega’s gemotiveerd, gezond en productief willen, maar vooral kunnen, blijven werken. Met duurzame inzetbaarheid richten we ons op zowel jong als oud. Het is tenslotte van belang dat onze collega’s lang en goed inzetbaar blijven. Kortom, inzetbaar op lange termijn.

Voordelen duurzame inzetbaarheid.

Iedereen, zowel onze medewerkers als de organisatie, is gebaat bij duurzame inzetbaarheid. Het levert tenslotte veel op. Zo creëren

we voor onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé en zorgen we ervoor dat zij lekker in hun vel zitten en voldoening halen uit hetgeen wat ze doen. Wij vinden het ongelofelijk belangrijk dat onze collega’s met een grote glimlach werken en trots zijn om voor Fixxed te werken. En daar krijgen wij gemotiveerde werknemers, een goede sfeer en weinig verzuim voor terug. Win-win.

De draaiende motor.

Onze collega’s zijn van het grootste belang voor Fixxed. Zij zijn de draaiende motor van onze organisatie en daar hechten we veel waarde aan. Vandaar dat onze organisatie zich sterk inzet met betrekking tot duurzame inzetbaarheid. Hoe we dat doen?