Wij zijn Fixxed.

Fixxed is de onderhoudsdienst van BanBouw, een multidisciplinaire vastgoedonderneming uit Nuenen en inmiddels een begrip in de regio. Fixxed is gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en mutatie-onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners.

Bij Fixxed creëren we een leef- en werkomgeving waarin men zich (weer) prettig voelt en waarin iedereen zichzelf kan zijn. We denken mee hoe we een leefomgeving duurzaam, leefbaar en toekomstbestendig kunnen maken, waarin de behoefte van de bewoner en/of gebruiker centraal staat.

Drijvende krachten.

Onze mensen zijn de gezichten van Fixxed en de drijvende krachten achter het succes. Bij ons werken veelzijdige, vakkundige en vriendelijke collega’s met maar één gezamenlijk doel: tevreden bewoners en gebruikers. Samen en voor elkaar!

Innovatief werken.

Ons geavanceerde systeem, BouwWorks, professionaliseert en digitaliseert het complete projectproces van begin tot eind. Dit alles resulteert in een nog sneller en bovendien efficiënter proces met minder faalkosten, betere communicatie en minder garantiewerk.