BanBouw-Fixxed bouwt samen met Biezonderwijs aan duurzaam onderwijs

Onlangs werden de handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsverband op het gebied van onderhoud voor Stichting Biezonderwijs. In samenwerking met Maas Vastgoedonderhoud, Verkoelen Dakspecialisten Weert en HOMIJ Technische Installaties gaan wij de komende jaren in opdracht van VB+ Vastgoedmanagement bouwen aan toekomstbestendige en duurzame schoolgebouwen voor Stichting Biezonderwijs. En zo’n prachtige samenwerking verdient een ‘biezonder’ tekenmoment.

In 2013 is Biezonderwijs ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen Stichting Speciaal Onderwijs Tilburg en Stichting Scholengemeenschap De Keyzer. Deze organisatie biedt specialistisch onderwijs aan bijna 2000 kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar voor wie leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Biezonderwijs helpt hen in het ontdekken van eigen talenten, waarmee zij hun dromen waar kunnen maken. Verdeeld over negen scholen verzorgt een gepassioneerd team van ongeveer 550 medewerkers basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in Tilburg en Goirle.

Als puzzelstukjes in elkaar

Ieder gebouw heeft onderhoud nodig, dus ook de negen schoolgebouwen van Biezonderwijs. En zoals Biezonderwijs gespecialiseerd is in specialistisch onderwijs, ligt de kracht van BanBouw-Fixxed bij het onderhouden van gebouwen. In samenwerking met Maas Vastgoedonderhoud, Verkoelen Dakspecialisten Weert en HOMIJ Technische Installaties gaan wij in opdracht van VB+ Vastgoedmanagement zorgdragen dat de gebouwen van Biezonderwijs conform NEN 2767 gedurende 20 jaar minimaal op conditieniveau 3 blijven.

Het tekenmoment met alle betrokken partijen was, passend bij de naam, ‘biezonder’. Bestuurders van de betrokken organisaties kwamen samen om hun handtekening te zetten op een puzzelstuk met daarop het bedrijfslogo. De samenwerking viel hiermee als puzzelstukjes in elkaar. En de boodschap spreekt voor zich: “Wij bouwen aan duurzaam onderwijs, #dekrachtvansamen”.

banbouw-fixxed-biezonderwijs-tekenmoment