Werken bij.

Bij Fixxed is er altijd ruimte voor ambitieuze, talentvolle en vakkundige nieuwe collega’s. In onze sterke organisatiecultuur wordt hard en geconcentreerd gewerkt, maar tegelijkertijd is de sfeer ontspannen en zijn de deuren zelden gesloten. Bij Fixxed kennen we geen lange lijnen en bureaucratie; we zijn eerlijk, open en direct tegen elkaar.

We vinden het belangrijk dat onze mensen zich bij ons thuis voelen en daarom hebben we een aangenaam werkklimaat gecreëerd. Een omgeving waar mensen zich prettig voelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Onze collega’s zijn tenslotte het verleden, heden en vooral de toekomst.

fixxed-werken-bij-vacatures

Bekijk het actuele vacature aanbod van Fixxed. Let op: door op de link te klikken word je automatisch doorgestuurd naar de website van BanGroep met daarop het actuele vacatureoverzicht.

fixxed-werken-bij-vacatures

Het succes van ons verhaal begint bij onze collega’s: gedreven en enthousiasme vaklieden die trots zijn om bij Fixxed te werken. Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Maak hier alvast kennis.

fixxed-werken-bij-vacatures

Ieder project is voor ons bijzonder. We doen het voor de mensen; de bewoners en de gebruikers. Samen gaan we voor een optimaal resultaat. Benieuwd aan welke projecten jij een bijdrage kan leveren?