Werken bij.

Bij Fixxed is er altijd ruimte voor ambitieuze, talentvolle en vakkundige nieuwe collega’s. In onze sterke organisatiecultuur wordt hard en geconcentreerd gewerkt, maar tegelijkertijd is de sfeer ontspannen en zijn de deuren zelden gesloten. Bij Fixxed kennen we geen lange lijnen en bureaucratie; we zijn eerlijk, open en direct tegen elkaar.

We vinden het belangrijk dat onze mensen zich bij ons thuis voelen en daarom hebben we een aangenaam werkklimaat gecreëerd. Een omgeving waar mensen zich prettig voelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Onze collega’s zijn tenslotte het verleden, heden en vooral de toekomst.

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, maar zich ook in teamverband prettig voelt? Iemand die resultaatgericht te werk gaat, initiatief neemt en samen met ons projecten tot een succes maakt? Dan ben jij wellicht onze nieuwe aanwinst!

Je vindt hier een overzicht van alle openstaande vacatures bij Fixxed. Zit er niet direct iets tussen voor je, maar ben je wel nieuwsgierig naar onze organisatie? Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een kop koffie (of iets anders) komen drinken en wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe talenten.

Let op: door op de link te klikken wordt je direct doorgestuurd naar het actuele vacatureoverzicht op de BanGroep website. 

fixxed-werken-bij-vacatures