Locatie Kronehoef van WoonincPlusVitalis ondergaat grondige metamorfose

7 november 2023

WoonincPlusVitalis Kronehoef ligt centraal in het groene stadsdeel Woensel-Zuid. Inpandig is het gebouw verbonden met woongebouwen De Dreef en De Horst. In de Horst bevindt zich ontmoetingsruimte D’n Herd, waar bewoners gezellig iets kunnen drinken of kunnen genieten van een van de georganiseerde activiteiten. Het woongebouw Kronehoef beschikt tevens over een bruin café met biljart en in woongebouw De Horst bevind zich restaurant De Imker en een kleine winkelstraat met supermarkt, kapper en predicure. Echter waren er specifieke ruimtes binnen Kronehoef toe aan een metamorfose. Deze noodzakelijke verbouwing was in de vakkundige handen van Fixxed, in samenwerking met diverse betrouwbare partners.

Eerste indruk

“Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk”, luidt het gezegde. In het kader daarvan hebben wij onlangs de gehele Entree opgefrist, evenals ontmoetingsruimte D’n Herd, het Bruin Café en Restaurant De Imker. Nieuwe PVC vloeren, plafonds, een ledvisual van 5x4m in wolkenprint en nieuwe postkasten waren onderdeel van deze metamorfose. Daarnaast is de balie van de receptie compleet vernieuwd en verplaatst.

Ook de inrichting is aangepast in de vorm van nieuw meubilair – tafels, stoelen, banken – en er werd in de entree een inspirerende wand gerealiseerd met fotoprints. Ook ontmoetingsruimte D’n Herd en restaurant De Imker werden voorzien van diverse andere kleurrijke wandprints en raamfolie.

De verbouwing heeft in totaal zes weken in beslag genomen.

Bekijk hier de voor en na beelden

Een echte teamprestatie

Dit project is tot stand gekomen door middel van een krachtige samenwerking, zowel intern als extern. Leon Rovers vervulde de rol van projectleider, Willian Wilbers had een dubbelrol als calculator / werkvoorbereider en op locatie konden we bouwen op Amber Pater en leerling Nash Habets. Ook hebben collega’s Ferdi van Rooij, Michael Vasen, Jovanni vd Horst en Mario v Dongen bijgedragen aan dit project.

Naast onze eigen collega’s konden we ook rekenen op vakkundige ‘externe’ collega’s:

Dit kan dus met recht een échte teamprestatie genoemd worden.