Fixxed en High Tech Campus Eindhoven slaan handen ineen.

15 februari 2021

De High Tech Campus is een bedrijvencampus, gelegen tussen de A2 en de Dommel in Eindhoven. Een gebied dat wordt aangeprezen als de ‘slimste vierkante kilometer’ van Europa, en terecht. Op de High Tech Campus zijn namelijk meer dan 220 bedrijven en instituten, verdeeld over zo’n 50 gebouwen, gevestigd met 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers. Zij werken dagelijks aan de ontwikkeling van toekomstige producten en technologieën. En vanaf dit jaar zijn ook de vakmensen van Fixxed werkzaam op de High Tech Campus.

Bekend terrein.

De High Tech Campus is voor ons bekend terrein. Meer dan eens hebben we hier diverse werkzaamheden uit mogen voeren, in diverse vormen. In 2016 realiseerden we een parkeergarage, twee jaar geleden verbouwden we de begane grond onder parkeerplaats P0 tot kantoorpand en zijn we op dit moment bezig met de realisatie van een slimme, duurzame kantoorvilla.

Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn onze felrode bussen nog vaker te vinden zijn op het meest innovatieve terrein van Europa. Onderhoudsafdeling Fixxed zal, in opdracht van HTCE Site Management B.V., namelijk voor onbepaalde tijd werkzaamheden uit gaan voeren die variëren van reparatieonderhoud tot verbouwingswerkzaamheden op verzoek. Kortom, Fixxed zorgt ervoor dat alle gebouwen 24 uur per dag in perfecte staat verkeren.

Transparantie.

Scherpe communicatie en transparantie is in een samenwerking als deze van groot belang. Zo zijn, in overleg met HTCE, op voorhand duidelijke urgentieniveaus, SLA’s en KPI’s vastgelegd. Deze maatstaven worden tijdens de periodieke evaluatieperiodes langs de meetlat gelegd. We meten of er voldaan is aan de prestatieafspraken en of eventuele verbetervoorstellen voldoende zijn uitgevoerd.

Daarnaast werken al onze medewerkers met dezelfde software. Opdrachten, offertes, materialen, respons- en hersteltijden en facturen; alles wordt tot in het kleinste detail verwerkt in ons eigen systeem. Doordat alles van start tot finish wordt vastgelegd, is alle relevantie informatie direct beschikbaar voor de juiste personen.