Een samenwerking die bijdraagt aan zorgeloos wonen: daar tekenen we voor!

2 maart 2021

De krabbels zijn gezet en de spreekwoordelijke handen geschud: vanaf 1 maart 2021 verzorgt Fixxed het reparatie onderhoud voor de woningportefeuille van Borgdonck O.G. BV. De eerste stappen naar een langdurige, duurzame en transparante samenwerking zijn gezet.

Borgdonck O.G. BV is een woningportefeuille bestaande uit ca. 350 woningen, die garant staat voor nieuwbouw huurwoningen van hoge kwaliteit. De onderneming is gelieerd aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling en daardoor wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling, bouw en hoogwaardige afwerking van de woningen en bieden zij veel kwaliteit op het gebied van materiaalgebruik, inrichting, duurzaam- en energiezuinigheid.

Zorgeloos wonen.

Zoals ze bij Borgdonck O.G. BV zeggen: “aangenaam wonen, begint bij zorgeloos wonen”. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. De bewoners worden door woningverhuurder Borgdonck O.G. BV ontzorgt door het bieden van beheer, flexibiliteit en 24-uursservice. En dit laatste nemen wij voor hen uit handen. Onze multidisciplinaire vaklieden zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor de bewoners van Borgdonck O.G. BV. En zij kunnen op ons vertrouwen dat we storingen, schades en calamiteiten spoedig oplossen. Want uiteindelijk werken we samen voor één gezamenlijk doel: tevreden bewoners en comfortabel wonen.